THE CLIFF – GARAGE CCC MOSCOW

March 25th, 2014

garage-3

Place / Moscow, Russia
Year / December 2013
Type / Conference set up
Status / Built

Set within Gorky Park’s Shigeru Ban building, winner of the Pritzker Price 2014, the Garage Centre for Contemporary Culture commissions Laboratorio Permanente and Ekaterina Golovatyuk the temporary set up of a conference room and bar.

The main concept of the design is to create an artificial landscape that generates two different spaces: the stage in front and the bar in the back.
The upper balcony is the in-betweener that joins the two areas below. The goal is to create a flexible space for performance artists that were the real clients of the space.

Links:
garageccc.com/en/event/421


Credits:
Nicola Russi, Ekaterina Golovatyuk, Angelica Sylos Labini
with: Pietro Ferrario

Back