• Fasano, IT
  • Masseria Savelletri

    The Apulian landscape around Savelletri is flat and gentle with a regular pattern of centuries-old olive trees and gravel roads.
    The renovation project of an agricultural service building preserves its primary structure and shape, introducing only a covered vaulted passage that connects the front and the back.
    The use of natural plasters, the introduction of new openings, and the use of wooden windows and doors transform this ordinary building into a vacation home while maintaining a balance with the delicate natural landscape around it.

    • ProjectMasseria Savelletri
    • PlaceFasano, IT
    • Year2014
    • ClientPrivate commitment

    • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /web/htdocs/www.laboratoriopermanente.com/home/wp-content/themes/chillistate/partials/work-credits.php on line 31

    More in Architecture

    More in Residential